Crèdit Marta Bacardit

Núria Picas venç a Camí de Cavalls, una cursa per seguir sumant

Crèdit: Marta Bacardit

 

L’atleta aconsegueix una victòria que li feia especial il·lusió a la TMCS Trail Menorca Costa Sud.
Ara es centrarà en preparar el campionat del Món d’Ultratrail que es disputarà en el marc de la Buff Epic Trail.

Menorca, 22/05/2016

Núria Picas s’ha fet amb la victòria a la TMCS Trail Menorca Costa Sud, la tercera prova més llarga de Camí de Cavalls. Feia un temps que l’atleta de Berga tenia aquesta carrera en ment i aquest dissabte, per fi, s’ha posat el dorsal per completar els 85 quilòmetres amb 1.124 metres de desnivell positiu i recórrer el sud de l’illa. Picas va creuar meta amb un temps de 8:10:39, amb dotze minuts de marge respecte Tere Nimes, després de dominar al llarg de tot el circuit. “L’inici va ser molt ràpid però, al final, feia una calor que no m’esperava i em va passar una mica de factura. La illa és preciosa així que ha estat tota una experiència córrer entre els racons de Menorca”, explica.

La prova va arrencar a les 8h del matí des de es Castell i va portar el grup a completar un recorregut ple de barrancs, boscos i seguint les millors platges de l’illa: Punta Prima, Son Bou, Cala Mitjana, Macarella o Son Xoriguer fins arribar a la meta situada a la Platja Gran de Ciutadella.

“És una cursa força dura, molt trenca-cames perquè s’ha de córrer molt i pràcticament no és camina però, a la vegada, és molt tècnica. No estic habituada a aquest tipus de terrenys ni a córrer tantes hores seguides així que m’ha servit per seguir sumant i fer un entrenament diferent, molt mental”  diu Picas.

L’atleta de Berga s’acomiada amb victòria del blau turquesa de la mar de Menorca i se centrarà ara en preparar els dos grans objectius de la temporada: el Campionat del Món d’Ultratrail que es disputarà el 22 de juliol en el marc de la Buff Epic Trail així com l’Ultra Trail del Mont Blanc amb data pel 26 d’agost.“Aquesta prova a Menorca s’ha convertit en un molt bon entrenament de vuit hores. He comprovat que l’illa no és tan plana com diuen i em servirà per continuar preparant els grans reptes de l’any. Això no s’atura”, conclou.