nuria-picas-con-presidente-ufec-gerard-esteva-del-director-del-diario-sport-joan-vehils-1453755785017

NÚRIA PICAS RECULL EL GUARDÓ A MILLOR ESPORTISTA CATALANA DEL 2015

L’atleta Núria Picas va recollir, ahir a la nit, el premi que l’acredita com a Millor Esportista de l’Any 2015. Aquest guardó, entregat conjuntament per l’Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari Sport reconeix el mèrit esportiu d’atletes catalans en tot tipus de modalitats esportives. En categoria masculina, el guanyador ha estat el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué. Picas va rebre el guardó en el marc de la Festa de l’Esport Català, celebrada ahir a la nit al Museu Marítim.

 

 

“Per mi és un honor haver estat escollida millor atleta del meu país, i més al costat d’un gran referent del futbol mundial com és Gerard Piqué. Aquest premi també és un reconeixement al nostre petit esport i és gràcies a trofeus com aquest que ens ajuden a que les curses de muntanya siguin més conegudes”, declarava Núria Picas.
El jurat del premi va decidir premiar a Núria Picas “per la seva aportació a les proves de trail running, on ha destacat per sobre de les seves competidores”, segons explicava el Diari Sport i en destacava alguns èxits esportius, com el doblet a l’Ultra Trail World Tour.
“Aquest premi és un dels més especials que recullo, ser considerada la millor atleta del meu país és un reconeixement que m’emplena d’orgull. Només tinc paraules d’agraïment a l’UFEC i al diari Sport, i em segueix dóna forces per seguir lluitant per sumar títols per l’esport català”, declarava Núria Picas.
A partir d’ara Núria Picas se centrarà en preparar la temporada de trail running, que començarà d’aquí unes setmanes amb la Transgrancanaria.
Foto: Javi Ferrandiz/Joan Montfort